miércoles, 11 de agosto de 2010

QUERIDAS MUJERES AVENTURERAS, BIEN VENIDA A TODAS!!!

ME ALEGRA ABRIR ESTE NUEVO BLOG DE MANGO SHAPE, EN EL CUAL PODREMOS COMENTAR TODO SOBRE NUESTROS VIAJES POR EL MUNDO.

NUESTRO PRIMER VIAJE SALDRA EL DIA 21 DE OCTUBRE 2010 RUMBO A LA INDIA.

HASTA PRONTO,
TALI

7 comentarios:

  1. Saludos a las viajeras, desde Venezuela
    Hola, mujeres viajeras: estoy conociendo el Blog y quiero saludarlas y enviarles a todas mis saludos desde Venezuela. Estoy segura de que este viaje será uno de los más maravillosos que podamos hacer, único, especial. Que la organizadora sea mi amiga Tali me hace muy feliz y también muy confiada en que todo saldrá bien.
    Un abrazo
    Argelia

    ResponderEliminar
  2. Falta ja molt poc per marxar, marxar a un altre món a viure noves experiencies i sensacions coses uniques que no es poden explicar quan tornes ni als essers més propers ni en fotos, son sensacions molt molt especials que molta gent quan les explica no enten que carai i vas a fer a la India... cadasquna de vosaltres notara algun petit canvi a la seva vida despres d'aquest viatge, la India horroritza o enganxa, o et desperta una curiositat com per repetir es un lloc on anem a viure, veure i aprendre els seus costums, un viatge molt enriquidor tenim molt per aprendre d'aquell pais i de la seva gent molt. Jo hi vaig ser-hi fa 2 anys i i torno ben convençuda, a tornar a experimentar amb mi mateixa a redescobrir la pau, el silenci i el jo , amb la vostra companyia. bon viatge!!!

    ResponderEliminar
  3. Feliz de poder formar parte de esta primera expedición.
    Emocionada ante lo que intuyo que va a ser el viaje; nuevas vivencias, nuevos aromas, nuevos colores...
    Hasta pronto, que ya queda nada!

    ResponderEliminar
  4. Cada dia me despierto...y me alegro!
    Nos encontraremos en Istanbul!
    Diana

    ResponderEliminar
  5. Avui he començat a preparar les coses que m'enduré cap a l'India. Marxaré amb un equipatge lleuger per tornar ple de records, sensacions, experiències i emocions...

    ResponderEliminar
  6. Els vostres comentaris sòn molt enriquidors i denoten una enriquidora fam de tenir noves experiències.
    Estic disfrutant la preparació d'aquest viatge. Per mi és un viatge a un lloc molt especial amb unes magnífiques companyes, de retrobament de mi mateixa, i tinc ganes d'assaborir-ne tots els matisos.
    Ens veiem dijous

    ResponderEliminar
  7. Hallo Tali! Hier Sara...

    Dieses Jahr habe ich ein bisschen Deutsch gelernt. Ich scchreibe dir mit einige Fehler...aber das es Egal...Ich möchte in Deutsch schreiben weil deine Blog Multikulturel ist: Spanisch, Katalan,...jetzt Deutsch...und ich glaube das ist superschön...

    Ahora, castellano.

    Acabo de entrar en el Blog...Q_U_E B_O_N_I_T_O.
    Lo has hecho muy bien Tali.

    (Traduzco - Resumen: ...que he escrito en alemán porque al leer vuestras palabras y ver diversos idiomas, me entraron ganas de escribir en otro idioma más y, hacer que en el Blog de Tali, se palpe la multiculturalidad. Cosa que he encontrado muy bonita ...)

    Mujeres...Vamos a la Índia.

    ResponderEliminar